Yoga & semester på Gotland

2-8 september 2024

På Gotland hittar du varierad natur med vackra stränder, trolska skogar och klapperstensfält med raukar. Kombinera en Gotlandsupplevelse med yoga, vackra naturupplevelser, avslappning och tid för återhämtning och uppladdning inför hösten och vintern.

Vi bor en mil norr om Visby på Villa Salthamn i en 70-talsvilla i tre plan med havsutsikt och vackra solnedgångar. Vi har huset för oss själva och känslan av att vara i ett hem med goda vänner infinner sig. I huset finns inomhuspool, bastu, flera allrum, biljardbord, massagerum och det är fem minuter ner till havet. Salthamn värnar om naturen och strävar efter att leva efter permakulturens principer.

Vi gör morgonyoga (asana, fysiska övningar och pranayama, andningsövningar) följt av en stadig frukost då du även kan packa en utflyktsmatsäck om du vill.

Efter det är det fri tid att göra utflykter, vandringar i närområdet, spela golf, basta eller vila. Vi kommer bjuda in en massageterapeut. Mer information om det kommer under våren 2024.

Det är gångavstånd till Lummelundagrottan och Krusmyntagården med omgivande strandnära skogar. Bara att vandra längs stranden är en fantastisk upplevelse. Om du kommer med bil är det nära till andra vackra vandringsleder längs stränder, skogar eller gotländska ängen. Eller du kanske vill uppleva Visby med dess vackra sagolika charm.

Under sen eftermiddag fortsätter vi med Yoga Nidra (djupavslappning) och meditation. Efter middagen, under den Gyllene timmen, eller skymningstimmen, är det en upplevelse att promenera längs med stranden eller sitta i villan på terassen eller de stora fönstren och se solnedgången.

Vissa kvällar är det föreläsningar framför brasan i loungen vid poolen.

I köket har vi Karin som med lagar underbar vegetarisk mat kryddad med mycket kärlek och glädje. Det är en fröjd att passera köket, som är hjärtat i huset, och prata några ord med Karin som älskar människor och matlagning.

Varmt välkommen att uppleva Gotland, yoga och god vegetarisk mat.

Praktisk information

Plats: Villa Saltham, Gotland

Tider: Kursen startar måndag 2 september 2024 kl. 17 incheckning från kl. 15. Vi avslutar söndag 8 september 2024 vid 11-tiden.

Kursledare: Lena Jayatma

Båttider med Destination Gotland:
Tider kommer under våren 2024.

Pris: 9.800:- (inkl. kost och logi).
Vid bokning och full betalning innan 1 juni 8.800:-
Boende: tvåbäddsrum, några enkelrum kan erbjudas. Tilläggspris för enkelrum: 1200:-.
Lakan och handdukar ingår i priset.
I köket har vi Karin som lagar underbar vegetarisk mat åt oss.
Betalinfo: Anmälningsavgift 2.500:- betalas när du fått svar att du har en plats på kursen. Den är inte återbetalningsbar. Resterande avgift betalas senast 1 juli. Efter 1 juli sker återbetalning endast vid inställd kurs. Vid anmälan efter 1 juli sker betalning av hela kursavgiften så snart som möjligt.

Antalet platser är begränsat. Kursen förutsätter ett minimum av 6 deltagare. Om deltagarantalet understiger 6 deltagare kan kursen komma att ställas in.

Skulle du ha oturen att bli sjuk
Kolla med ditt försäkringsbolag om du har något skydd där, till exempel via hemförsäkringen. Vissa försäkringsbolag ger dig ersättning för förlorad avgift vid uppvisandet av ett läkarintyg.

Om din försäkring inte gäller så kan du, mot uppvisande av sjukintyg, få ha kursavgiften (minus anmälningsavgiften) innestående att använda hos Lavandula Yogaskola inom ett år.

ANMÄLAN

Yoga & semester på Gotland

Kryssa i och fyll i dina uppgifter. Tryck sen på skicka.

Lavandula Yogaskola

Yoga i Katrineholm

Tallbacken 8, Nävertorp, Katrineholm

Epost: lena@yogakatrineholm.se

Telefon: 070-874 62 96