Om Lavandula Yogaskola

Lavandula Yogaskola drivs av Lena JayAtma Setterwall och erbjuder kurser i yoga och meditation enligt Satyananda-traditionen, en klassisk form av yoga som inkluderar träning av kropp och sinne samt utvecklandet av en harmonisk livsstil. Vårt syfte är att sprida kunskaper och insikter som leder till hälsa, välbefinnande och glädje i livet.

Lena JayAtma Setterwall är medlem i Satyananda Yoga Sverige och följer de riktlinjer för utbildning och kurser som rekommenderas inom Satyananda-traditionen. Förutom yogakurser för privatpersoner håller Lavandula Yogaskola i workshops, föreläsningar och kick-off för företag och personalgrupper.

Vi håller till på Tallbacken 8 i Katrineholm och kan ta emot 15 deltagare.

Swami JayAtma

(Lena Setterwall)

Yoga- och meditationslärare och massage- och aromaterapeut. Driver företag sedan 1998. Författare till boken Satyananda Yoga – för ökad hälsa, välbefinnande, medveten närvaro och andlig mognad som gavs ut 2013.

Jag har undervisat i Satyananda Yoga och meditation sedan år 2001 och håller regelbundet kurser och föredrag för allmänheten, organisationer och företag, samt undervisar i den nationella yogalärarutbildningen inom Satyananda Yoga Sverige. Jag utbildar personal på skolor i Koncentration och Avslappning.

Varje år reser jag några månader till Bihar School of Yoga ashram i Indien, för att fördjupa mina kunskaper och insikter vid källan samt inspireras till att förmedla dessa till människor i min omgivning genom Lavandula Yogaskola. Jag deltar regelbundet i fördjupande fortbildningar för yogalärare under direkt ledning av Swami Niranjanananda, Swami Satyanandas efterträdare, och som är min inspiration och vägledare. Den 1 januari 2024 blev jag initierad till Poorna Sannyas av Swami Niranjan.

Jag är amatörfotograf som älskar det lilla i naturen. Du hittar mina bilder på instagram @jaya_atma
De flesta bilderna här på sidan är tagna av mig.

Karin Lotterberg Wiklund

Karin har tränats till yogainstruktör av Lena JayAtma. Hon har lång och djup erfarenhet av att utöva yoga och meditation. Hennes stora intresseområde är yogafilosofi och hur man kan använda yoga för att komma till inre balans och frid.

Hon åker ofta till Satyanandayoga ashram och kursgård i Hälsingland för att fördjupa sina kunskaper i yoga.

Lavandula Yogaskola

Yoga i Katrineholm

Tallbacken 8, Nävertorp, Katrineholm

Epost: lena@yogakatrineholm.se

Telefon: 070-874 62 96