Yoga Intensiv 4-7 september

Yoga Intensiv

4-7 september

Under fyra dagar får du tillfälle att göra yoga varje dag med en klass varje kväll. Förutom att praktisera alla momenten som ingår i mina kurser: kroppsövningar (asanas), andningstekniker (pranayama), djupavslappning (yoga nidra) och sittande meditation så tittar vi på hur du kan använda yoga i vardagen. De flesta av oss har inte så mycket tid över och samtidigt ett behov av tekniker för återhämtning och avslappning. Du får förslag på korta program, 5-10 minuter, som du kan använda en eller flera gånger under dagen. De korta programmen ger en dos av energi, balans och återhämtning och väcker därmed den inre glädjen.

”Du förlorar inte tid genom att göra yoga varje dag, tvärtom så lägger du till livskvalité.”
– Swami Niranjan

Efter kursen får du inspelningar på flera av teknikerna som du kan använda var du än befinner dig. Du behöver inga förkunskaper för att delta.

I kursen ingår kroppsövningar (asanas), andningstekniker (pranayama), djupavslappning (yoga nidra) och sittande meditation.

Datum & tid: 4-7 september kl. 18.30-20.30
Pris: 980:-
Yogalärare: Lena JayAtma
Plats: Lavandula Yogaskola och live online via zoom, du får även tillgång till klasserna i fyra veckor efteråt, så kan du inte delta alla dagarna så har du tillgång till alla klasser och kan göra dem vid ett annat tillfälle.

ANMÄLAN

Yoga Intensiv 4-7 september

Kryssa i vilken dag du vill gå kurs och fyll i dina uppgifter. Kom ihåg att kryssa i att du läst och godkänner våra villkor. Tryck sen på skicka. Du får en bekräftelse här på hemsidan när anmälan gått iväg. Får du inte den bekräftelsen så prova igen.

Lavandula Yogaskola

Yoga i Katrineholm

Tallbacken 8, Nävertorp, Katrineholm

Epost: lena@yogakatrineholm.se

Telefon: 070-874 62 96