Satyananda Yoga

för ökad hälsa, välbefinnande, medveten närvaro och andlig mognad.

Boken består av tre delar. Den första delen innehåller grundläggande teori som introducerar dig i yoga och Satyananda Yoga. Den är också tänkt som en inspiration till att börja praktisera hemma.

Den andra delen är tio yogaprogram, som börjar med det allra enklaste och gradvis avancerar framåt, med färgbilder på kroppsövningarna (asana). Det är ca 60 olika övningar som presenteras. Denna del innehåller också instruktioner för andningsövningar (pranayama), meditationsställningar samt två enkla meditationstekniker.

Den tredje och sista delen fördjupar teorin. Du kan bl.a. läsa om hur du kan lära dig hantera sinnet med hjälp av yoga, om chakra – energicentra, tantra och yoga samt om Satyananda Yogatraditionen.

”Tack för en fantastiskt fin bok! Den kommer att lusläsas och nyttjas flitigt framöver! Jag tycker att den är bra och heltäckande på ett sätt som jag saknar i många andra yogaböcker.” -Johan Melin, Norrköping

”Ren, enkel och genomsyrad av Satyananda Yoga men med den där moderna, vardagliga och mänskliga touchen. Det känns att det ligger djupa erfarenheter bakom boken.”
– Tania Grosjean, yogalärare på Yogarummet, Stockholm

Beställ med formuläret här bredvid.

Efter beställningen får du ett informationsmail där du får veta hur du betalar för varorna. Alla varor betalas i förskott och skickas sedan till den adress du angett. Har du inte fått något mail inom en vecka så hör av dig igen.

Frakt 69:- tillkommer.

Boken säljs också på Lavandula Yogaskola i Katrineholm, Gävle Yogaskola, Uppsala Yogaskola, Umeå Yogaskola och Yogaskolan i Vasastan, Stockholm.

Beställning

Kryssa i och fyll i dina uppgifter. Tryck sen på skicka.

Lavandula Yogaskola

Yoga i Katrineholm

Tallbacken 8, Nävertorp, Katrineholm

Epost: lena@yogakatrineholm.se

Telefon: 070-874 62 96